Despre TripExpert srl...

Site Search Google sigla Tripexpert tripexpert002008.jpg

Înfiintata în 1994:  societatea comerciala TripExpert S.R.L. a fost inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Hunedoara sub numarul J20/1692/16.12.1994 cu capital privat, avand ca asociat unic pe domnul Eusebiu Tripa. Inginer structurist cu  o experienta profesionala, la acea vreme, de peste 30 de ani, expert si verificator tehnic atestat MLPAT, a format un colectiv tanar, specializat în proiectarea structurilor de rezistenta pentru orice tip de constructii, pornind de la constructii civile, trecand prin cele industriale sau agricole, dar executand si proiecte de structuri speciale cum sunt, piloni, silozuri si buncare. Datorita aplicarii tehnologiilor actuale precum si datorita lucrului asistat de computer, prin folosirea programelor de proiectare de tip CAD-CAE, firma a castigat un mare prestigiu, pentru profesionalism si eficienta.

Experienta:

În cei aproape 20 de ani de functionare, societatea a elaborat proiecte si expertize tehnice la un inalt nivel de calitate, la un raport pret-calitate adecvat, dovedind ca are capacitatea de a satisface cerintele impuse de beneficiari respectand cerintele actuale si exigentele în domeniu. Întotdeauna am cautat ca, prin profesionalism si experienta, sa fim alaturi de investitor, astfel încat costurile de executie a constructiilor sa fie cele mai avantajoase din punct de vedere al conditiilor impuse prin tema de proiectare.

Colectivul de proiectare:

ANCA VULCAN – arhitect                                    

OVIDIU TRIPA – inginer structurist

ELISABETA TRIPA – inginer instalator

HORATIU TRIPA – designer

MIHAELA BÂRNA – inginer structurist                   

MADALIN NEGOMIREANU – inginer structurist

EUGEN BEMBEA – subinginer structurist

Asigurarea calitatii lucrarilor:

Firma TRIPEXPERT  S.R.L. are implementat si mentine un sistem de management al calitatii si are certificat sistemul de management al calitatii de catre SC QUALITY-CERT SA în conformitate cu cerintele SR EN ISO 9001:2008.

Performantele firmei:

Firma TRIPEXPERT S.R.L. s-a clasificat în topul firmelor realizat de

C.C.I. Hunedoara în decursul anilor, astfel:

1998 – Locul II – categoria servicii profesionale microintreprinderi

1999 – Locul II – categoria servicii profesionale microintreprinderi

2004 – Locul I – categoria servicii profesionale microintreprinderi

2008 – Locul I – categoria servicii profesionale microintreprinderi

Firma S.C. TRIPEXPERT a fost premiata cu:

- premiu OART- 2011 la categoria – restaurare, reabilitare, reconversie pentru „ Reabilitare Sanctuar si cor Catedrala romano-catolica – Alba Iulia” - proiectant structura, impreuna cu Atelier FKM srl din Cluj-Napoca.

- premiu BATRA- 2013 la categoria – arhitectura patrimoniu cultural pentru „Reabilitarea si schimbarea de destinatie a hotelului- subansamblu din Palatul Vulturul Negru - Oradea” - proiectant structura,  impreuna cu Atelier FKM srl din Cluj-Napoca.

tripexpert002005.jpg tripexpert002003.jpg
Google+
ISO 9001 tripexpert002001.jpg