Site Search Google Sigla TripExpert tripexpert008006.jpg
    Avand in vedere lipsa spatiilor de parcare, care se constata in toate  centre urbane, suntem in masura sa proiectam parcari subterane de cartier. O solutie propusa de noi prevede executarea acestora dint-o structura prefabricata care are avantajul celei mai rapide executii, ceea ce nu ar afecta decat pe o perioada scurta comunitatea locala.

Noutati: Parcari subterane...

Noutati: Hale din lemn...

tripexpert009006.jpg
    Pornind de la necesitatea executiei unor hale de productie si depozitare avand dimensiuni reduse, pretabile pentru afaceri mici, suntem in masura sa va oferim posibilitatea intocmirii  proiectului pentru acest tip de constructii care au avantajul executiei  cu costuri foarte mici, intr-un timp foarte redus.
    De-a lungul anilor, experienta ne-a confirmat ca afacerile mici au o mare mobilitate si fluiditate. De aceea, in multe cazuri firmele mici de productie si-au schimbat profilul de activitate sau au trecut pe servicii de depozitare, astfel constatam ca investirea unor importante sume de bani in hale de tip industrial care sa dureze 50 sau 100 de ani nu  mai este justificata.
    Lemnul, considerat oriunde in lume, un material ecologic datorita influentei pozitive asupra mediului inconjurator, este cel mai ieftin material de constructie la ora actuala. In acelasi timp prelucrarea si montajul este mai economic datorita sculelor si utilajelor care nu sunt asa mari consumatoare de energie si manopea este mai ieftina.
    Datorita acestor calitati, cand durata de viata a unei hale nu depaseste 15 ani fara a fi modificata sau demolata, halele din lemn, corespund foarte bine criteriilor de eficienta din punct de vedere al costurilor si durabilitatii pentru micii investitori.

Noutati: Fonduri structurale...

Acasa
    Intrarea in Uniunea Europeana a dus la implementarea unor noi instrumente financiare cu rol de a contribui la dezvoltarea durabila si prosperitatea Romaniei, prin incurajarea investitiilor, angajarea permanenta in procesul de restructurare industriala si de creare de noi locuri de munca.
Acasa
Acasa
Link Ministerul Fondurilor Europene
ISO 9001 tripexpert009001.jpg